Få et bedre grep med Talon Grips

TALON Grips løser et problem, som ikke kan perfektioneres gennem træning alene - et glat greb. TALON Grips er specialtilpasset til formen på dit våben og giver dig suveræn kontrol og hurtigere, mere præcise opfølgningskud. Bedre komfort og præcision giver øget sikkerhed, selvtillid og glæde både under træning og i konkurrencer.

Talon Grips kommer i 3 forskellige overflader: Granulate, Rubber og PRO. De forskellige overflader har fordele og ulemper. Her giver vi en kort oversigt over forskellene på de forskellige overflader, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Vi har altid Talon Grips på lager til en række forskellige håndvåben.

Husk, at alle Talon Grips har en begrænset levetid. Ved regelmæssig brug holder et Talon Grips-greb normalt i flere år, men det bør udskiftes, når du opdager slitage. Den bedste måde at registrere slitage på er ved at sammenligne områder på grebet, hvor der er mest og mindst friktion under håndtering af våbnet.

Granulate

Denne Talon Grips-overflade giver et ekstremt godt greb under alle forhold. Overfladen er ru og kan sammenlignes med skateboardtejp eller sandpapir. Granulate er ideel til brug i konkurrencer med meget håndtering og bevægelse, såsom i dynamisk skydning. Granulate egner sig også meget godt til brug i tjeneste, hvor man ønsker sikker håndtering af våben under stressende og udfordrende situationer. Granulate-overfladen giver dig optimalt greb på våbnet, selv med svedige og våde hænder. En ulempe ved Granulate-overfladen er, at den kan være klistret mod tekstiler, såsom handsker, tekstilhylstre og tøj.

 • Giver det bedste greb under alle forhold
 • Klistrer mod tekstiler
 • Aggressiv mod huden
 • Kan slibes ned med 120G sandpapir før installation.

Rubber

Rubber-overfladen er et tekstureret materiale i blødt gummi. Den klistrer sig ikke fast til tekstiler, såsom handsker, tekstilhylstre eller tøj. Overfladen er langt mindre aggressiv mod huden sammenlignet med Granulate, men giver samtidig et meget godt greb på våbnet. Den foretrækkes typisk af skytter med blødere hænder og dem, der foretrækker at skyde med handsker.

 • Blødt og behageligt materiale
 • Klæber ikke til tekstiler
 • Ideel til bæring i lukkede nylonhylstre
 • Talon Grips' bestseller.

PRO

PRO-materialet kombinerer de bedste egenskaber fra Granulate og Rubber: Overfladen er blød og behagelig mod huden, men giver samtidig et fremragende greb til brug i konkurrencer og tjeneste. PRO-materialer giver også et godt greb med svedige hænder og under våde forhold, og klistrer sig ikke fast til tekstiler.

 • Fremragende greb under både våde og tørre forhold
 • Blødere end Granulate
 • Klistrer sig ikke fast til tekstiler eller lukkede nylonhylstre

Køb Talon Grips her!

Produkter

Skriv en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres

Anbefalte produkter